سرآشپز زارع

بیزینس پلن کافی شاپ

Shape Image One
Shape Image One
 Shape Image Four
 Shape Image Four
 Shape Image Four
 Shape Image Four
 Shape Image Four
 Shape Image Four
بیزینس پلن کافی شاپ
  • alidashti
  • آگوست 28, 2023
  • بدون دیدگاه

بیزینس پلن کافی شاپ

طرح کسب و کار کافی شاپ سندی است که توضیح می دهد ایده کسب و کار شما چیست و چگونه موفقیت آمیز خواهد بود. این طرح به سوالاتی مانند هزینه راه اندازی، تجهیزات کافه تریا، نحوه تامین مالی و پیش بینی درآمد کافه تریا پاسخ می دهد. طرح کسب و کار کافی شاپ شامل اطلاعاتی در مورد رقبای شما، بازار هدف و ساختار قیمت گذاری است.

طرح های تجاری بسته به اندازه و دامنه کسب و کار از چند صفحه تا صدها صفحه متغیر است. برای یک کسب و کار نسبتا کوچک مانند کافی شاپ، بهتر است آن را مختصر نگه دارید و برنامه را تا 30 صفحه یا کمتر نگه دارید. طرح کسب و کار  کافی شاپ اولین گام در تحقق رویای کافی شاپ شماست، پس با ترسیم چشم اندازی برای کافی شاپ آینده خود، مدتی را برای رویاپردازی اختصاص دهید.

به نمونه هایی از طرح های تجاری در صنعت خود نگاه کنید. نحوه اداره کافی شاپ خود را بخوانید و برای کسب و کار خود برنامه ریزی کنید و مطمئن شوید که کافی شاپ شما در مسیر درست قرار دارد. از صاحبان کافی شاپ کمک بگیرید. حتی اگر صاحبان مشاغل محلی رقبای آینده شما باشند، ممکن است مایل باشند تجربیات و چالش های کافی شاپ خود را با شما به اشتراک بگذارند.

طرح کسب و کار کافی شاپ شما به سرمایه گذاران بالقوه، بانکداران، شرکا و هر کس دیگری که به شما کمک می کند تا کافی شاپ خود را باز کنید نشان داده می شود. این طرح یک سند بسیار مهم است، بنابراین ارزش زمان و تلاش برای تهیه آن را دارد.

انواع بخش‌های بیزینس پلن کافی شاپ

بخش 1: خلاصه اجرایی

طرح کسب و کار کافی شاپ یک طرح کلی برای راه اندازی کافی شاپ است. طبق این ویرایش، اولین گام برای تدوین آن، انتخاب برنامه اجرایی است. در واقع، برنامه اجرایی شامل چندین عنصر است که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت:

الف)کانسپت:

برای راه اندازی کسب و کاری مانند کافی شاپ یا کافی شاپ، اولین قدم این است که مفهوم خود را انتخاب کنید. در مقالات قبلی به مفهوم مفهومی پرداختیم. در این مرحله باید سبک دلخواه یا مورد علاقه خود را انتخاب کنیم تا بتوانیم با توجه به آن انتخاب بعدی را انجام دهیم.

ب)منو:

انتخاب منو یکی از مواردی است که در انتخاب طرح اجرایی باید به آن توجه کنیم. پس از انتخاب مفهوم، ما قطعا می دانیم که چه نوع منویی می خواهیم. زیرا منو باید همیشه با توجه به مفهوم کافه انتخاب شود و با سبک کافه مطابقت داشته باشد.

ج)مدیریت:

در گام اول که طرح اجراست، باید مشخص کنیم که وضعیت مدیریت سفره خانه چگونه خواهد بود و مدیریت امور سفره خانه به عهده چه کسانی خواهد بود. بنابراین در این مرحله مسئولیت هر یک از اعضای اصلی مشخص می شود.

د)چیدمان:

طراحی داخلی و دکوراسیون بخشی از مفهوم کافه است. با تعریف مفهوم کافه تریا باید به فکر انتخاب سبک دکوراسیون و توجه به هماهنگی آن با مفهوم باشیم.

بیزینس‌پلن کافی‌شاپ

بخش 2: امورمالی

به طور کلی در هر شرکتی مهم ترین موضوع مسائل مالی است که باید با دقت به آن پرداخت. مسائل مالی همچنین شامل برخی از مسائل جزئی است که در اینجا به آنها اشاره می کنیم:

الف)سرمایه مورد نیاز:

وقتی صحبت از تامین مالی برای راه اندازی کافی شاپ می شود، اولین چیزی که به ذهن می رسد میزان سرمایه مورد نیاز است. برای شروع، باید محاسبه کنیم که با چه مقدار سرمایه نیاز داریم و آیا می‌توانیم آن را مشارکت دهیم یا نه.

ب)نیروی انسانی: 

بیشترین بخش از سرمایه هر کسب و کاری را می توان حقوق بشر دانست. هر ماه مقدار مشخصی از درآمد کافه تریا صرف حقوق کارکنان می شود که در تدوین طرح کسب و کار کافی شاپ باید به آن توجه کرد. البته با استفاده از نرم افزار فروش و منوی دیجیتال می توان از میزان کار کم کرد که در مطالب قبلی به آن پرداختیم.

ج) تهیه مواد اولیه: 

یکی از بزرگترین هزینه های یک سفره خانه تهیه مواد اولیه است. در طرح کسب و کار کافی شاپ خود باید به طور تقریبی هزینه مواد اولیه را تخمین بزنید.

د)انتخاب مکان:

برای انتخاب مکان برای راه اندازی یک کافه باید مواردی را در نظر داشته باشید. اما یکی از مهمترین آنها هزینه اجاره یا خرید یک مکان است. بنابراین انتخاب مکان کافی شاپ را می توان بخشی از پیش بینی امور مالی در طرح تجاری کافی شاپ دانست.

بیشتر بخوانید: راه اندازی کافه تیک اوی

بیزینس‌پلن کافی‌شاپ

بخش 3: تحلیل بازار

فرقی نمی کند کسب و کاری که می خواهید راه اندازی کنید بسیار سازمان یافته باشد یا بزرگ یا کوچک و کوچک. در هر دو صورت باید از وضعیت فعلی بازار آگاه باشید و توانایی پیش بینی و تحلیل مسائل مربوط به کار خود را داشته باشید. این مقاله دارای زیرمجموعه های مهمی است که در زیر به آنها اشاره می کنیم:

الف) دسته بندی مشتریان:

با دسته بندی مشتریان می توانید برنامه ریزی کلی بهتری داشته باشید و مشکلات را بهتر حل کنید. هیچ قانون کلی برای دسته بندی مشتریان وجود ندارد و شما می توانید به روشی که صلاح می دانید عمل کنید و به عنوان مثال مشتریان را به دو گروه زن و مرد تقسیم کنید و یا بر اساس سلیقه آنها دسته بندی کنید.

مثلاً گروهی که اولویتشان فضا و دکوراسیون سفره خانه است و دسته ای دیگر که بیشتر به کیفیت غذا و خدمات اهمیت می دهند. با این اقدام خواهید توانست مدیریت بهتری داشته باشید.

ب) بازگشت سرمایه:

پس از انجام تجزیه و تحلیل در بازار مرتبط خود، تقریباً می توانید حدس بزنید که چقدر طول می کشد تا سرمایه اولیه خود را بازیابی کنید. این به مدیریت مالی شما کمک می کند تا تصمیمات بهتری بگیرد.

ج) جامعه هدف:

یکی از مهمترین اقدامات برای انجام تحلیل بازار و داشتن برنامه کلی، شناسایی جامعه هدف است. زیرا با بررسی جامعه هدف می توان تصمیمات بهتری گرفت. با شناخت سلیقه مشتریان خود می توانید رضایت آنها را بهتر جلب کرده و کسب و کار موفق تری داشته باشید.

درباره راه اندازی رستوران در وبلاگ سراشپز زارع بیشتر بخوانید.

بیزینس‌پلن کافی‌شاپ

بخش 4: ارتباط با مشتری

در هر کسب و کاری این مهم است که چگونه با مشتری رفتار کنیم و چگونه اعتماد او را جلب کنیم. یکی از مراحل مهم در تدوین طرح کسب و کار کافی شاپ جامع، بخش ارتباط با مشتری است که شامل عناصر کلیدی است. در ادامه به این عناصر خواهیم پرداخت:

الف) بازاریابی:

در اولین قدم برای ارتباط با مشتری باید بازاریابی انجام دهیم. در واقع بازاریابی به معنای ارائه برند یا محصول خود به مشتری است. در مراحل بعدی بازاریابی می توان مشتری را به خرید تشویق کرد و سپس او را به مشتری دائمی تبدیل کرد. بخش بزرگی از فروش به این دلیل است. هر چه در بازاریابی موفق تر باشیم، فروش بیشتری خواهیم داشت.

ب) ارائه خدمات:

برای مشتریان مهم است که چه خدماتی به آنها ارائه می دهیم و چگونه با آنها ارتباط برقرار می کنیم. یکی از راه های ارائه خدمات به مشتریان، ایجاد باشگاه مشتریان است. با استفاده از آن می توانیم با مشتریان خود ارتباط برقرار کرده و اعتماد آنها را جلب کنیم.

ج) تبلیغات:

برای موفقیت یک سفره خانه نمی توان از تأثیر تبلیغات غافل شد. یکی از بهترین اقداماتی که در طرح کسب و کار کافی شاپ باید به آن توجه کنیم تبلیغات است. تبلیغات را می توان به روش های مختلفی انجام داد که از رایج ترین آنها می توان به تبلیغات تلویزیونی، اجاره بیلبوردهای شهری، استفاده از افراد مشهور و … اشاره کرد. نمونه ای از تبلیغات مک دونالد را که اخیراً ساخته شده است در تصویر زیر مشاهده می کنید.

بخش 5: عملکرد

هنگام تدوین طرح کسب و کار کافی شاپ خود، باید بدانید که چه کارکردهایی خواهد داشت. در واقع، شما باید یک طرح کلی از روش مدیریت داشته باشید. در زیر به ارائه نکات مهم در حوزه عملکرد می پردازیم:

الف) مدیریت کارکنان:

در طرح کسب و کار کافی شاپ خود باید به نحوه مدیریت کارکنان خود بپردازید. مسئول هر قسمت از کافه تریا چه کسی خواهد بود و هر کارمند چه وظایفی خواهد داشت.

ب) شناسایی اهداف:

اگر اهداف خود و اهدافی را که می خواهید در کافه تریا به دست آورید بشناسید، برنامه های بهتری برای مدیریت عملکرد خود خواهید داشت. زیرا با شناسایی اهداف خود، با دقت و تمرکز بیشتری عمل خواهید کرد.

نتیجه گیری

طرح کسب و کار کافی شاپ به معنای طرح کلی یک کسب و کار است. می توان گفت بدون داشتن یک طرح کسب و کار کافی شاپ جامع نمی توانید یک کسب و کار موفق داشته باشید، به خصوص اگر می خواهید یک کافی شاپ راه اندازی کنید. در این مقاله نگاهی می اندازیم به 5 مرحله اصلی مورد نیاز برای داشتن یک طرح کسب و کار کافی شاپ موفق و آنها را به تفصیل توضیح می دهیم.

منبع:

CrimsonCup

بیزینس پلن کافی شاپ

طرح ‌کسب‌وکار کافی‌شاپ سندی است که توضیح می‌دهد ایده ‌کسب‌وکار شما چیست و چگونه موفق خواهد شد. این طرح به سوالاتی مانند هزینه راه‌اندازی،تجهیزات کافی شاپ و...

امتیازدهی ویرایشگر:
5

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای ارتباط و راهنمایی با سرآشپز زارع شماره خود را وارد کنید