سرآشپز زارع

راه اندازی کترینگ

Shape Image One
Shape Image One
 Shape Image Four
 Shape Image Four
 Shape Image Four
 Shape Image Four
 Shape Image Four
 Shape Image Four
راه اندازی کترینگ

راه اندازی کترینگ

این روزها باتوجه‌به صرف وعده‌های غذایی مردم در محل کار یا اداره، یکی از دغدغه‌های اصلی مدیران و افرادی که در این مکان‌ها مشغول به کار هستند، تهیه غذا برای وعده‌های غذایی مختلف به‌ویژه ناهار است. معمولاً این مشکل با آوردن غذا از خود کارمندان و یا سفارش غذا از رستوران‌ها و فست‌فودها حل می‌شود. بااین‌حال هزینه‌های بالای سفارش غذا از این مکان‌ها یا در دسترس نبودن خورش‌ها و غذاهای خانگی باعث شکل‌گیری کترینگ در سراسر کشور شده است. راه اندازی کترینگ با داشتن انواع خورش و مرغ و کباب و ارسال با پیک به‌خوبی توانسته‌اند این مشکل را برطرف کنند.

صنایع غذایی از جمله صنایعی است که سرمایه‌گذاری کم و بازده سرمایه و سود خوب دارد و برای کارفرمایان، کارآفرینان و سرمایه‌گذاران بسیار جذاب است. به همین دلیل در حوزه صنایع غذایی کترینگ گسترش چشمگیری داشته و پذیرایی با منوی ایرانی و فرانسوی و همچنین پذیرایی تخصصی با منوهای چینی شرقی، ایتالیایی فرانسوی و مکزیکی هندی افزایش‌یافته است.

عوامل مهم در راه اندازی کترینگ

عوامل مهمی در راه اندازی کترینگ نقش دارند که از آن جمله می‌توان به مکان مناسب برای راه اندازی کترینگ، ساخت تأسیسات و امکانات، دسترسی به مواد اولیه و… اشاره کرد. در مجموعه شف زارع به‌عنوان مشاور با تیمی از کارشناسان از محل پروژه بازدید کرده و با بررسی میدانی، برنامه‌ریزی و ارائه توصیه‌های عملی برای افزایش کارایی و بازگشت سرمایه در کنار سرمایه‌گذاران و فعالان این بخش هستیم.

طرح کسب‌وکار راه اندازی کترینگ

طرح کسب‌وکار راه اندازی کترینگ

نوشتن طرح کسب‌وکار دقیق برای اداره کترینگ بادقت و مدیریت صحیح آن بسیار مهم است. پرکردن این برنامه علاوه بر مشخص‌کردن جهت حرکت کترینگ، از حرکت در مسیر اشتباه نیز جلوگیری می‌کند. نکته مهم در تدوین طرح کسب‌وکار توجه به کوچک‌ترین جزئیات است. زیرا رعایت‌نکردن این نکته باعث ایجاد مشکلات زیادی در مسیر راه اندازی کترینگ می‌شود.

انواع کترینگ

بسیار مهم است که در ابتدا نوع کترینگ را که قصد شروع آن را دارید بدانید. منوهای مختلف کترینگ نیاز به پرسنل ماهرتر و تجهیزات اولیه متفاوتی دارد و خرید این تجهیزات نیاز به سرمایه بیشتری دارد. طراحی منو نیز از جمله فعالیت‌هایی است که در این مرحله باید انجام شود. زیرا منوی یک کترینگ تحت‌تأثیر نوع کترینگ است. طراحی منو تأثیر بسزایی در جذب مشتری و برندسازی کترینگ دارد.

راه اندازی کترینگ انواع غذا

 راهنمایی محل مناسب برای انتخاب راه اندازی کترینگ

داشتن فضای مناسب برای راه اندازی کترینگ بسیار مهم است. ازآنجایی‌که کترینگ‌ها با تعداد محدودی مشتری کار می‌کنند، نیازی به داشتن ویترین بزرگ و چشمگیر ندارند. به همین دلیل معمولاً کترینگ‌ها در زیرزمین‌ها فعالیت می‌کنند. اما باید توجه داشت که فضایی که کیترینگ در آن راه اندازی می‌شود باید دارای تهویه، لوله‌های آب و گاز و ابعاد بزرگ و مناسب باشد.

نکته دیگر در انتخاب مکان مناسب نزدیک یا دور بودن آن از مراکز اداری و تجاری شهر است. بسته به نوع مشتریان پذیرایی، نزدیک بودن به مکان‌هایی که تمرکز مراکز اداری بیشتر است، مزیت محسوب می‌شود. زیرا زمان صرف شده برای حمل‌ونقل را کاهش می‌دهد و غذای تازه‌تر و باکیفیت‌تر به دست مشتریان می‌رسد.

هزینه راه اندازی کترینگ

داشتن اطلاعات دقیق از هزینه راه اندازی کترینگ یکی از نکات اصلی است که باید رعایت شود. این اطلاعات به مؤسسان کمک می‌کند تا با داشتن کنترل کامل بر همه امور، برنامه‌ریزی دقیقی داشته باشند و منابع مالی را مطابق با آن صرف کنند. با این کار از هزینه‌های غیرضروری جلوگیری می‌شود. صرفه‌جویی در سرمایه در ابتدا بسیار مهم است، مهم نیست که چقدر باشد. زیرا درآمد در ابتدا به‌اندازه‌ای که انتظار دارید نخواهد بود. برخی از هزینه‌های راه اندازی کترینگ عبارت‌اند از:

  • هزینه تهیۀ محل کترینگ؛
  • هزینه حقوق نیرو؛
  • هزینه حمل‌ونقل غذا تا مقصد؛
  • هزینه مواد اولیه؛
  • هزینه تجهیزات اولیه کترینگ؛
  • هزینه‌های جاری (آب، برق، گاز و …)؛
  • هزینه بازاریابی؛

تجهیزات راه اندازی کترینگ

تجهیزات اولیه کافی برای راه اندازی کترینگ؛ شامل بیشتر هزینه‌ها می‌شوند. برای خرید این تجهیزات باید توجه داشت که باتوجه‌به نوع پذیرایی و نیاز به مقداری تجهیزات، تعداد بیشتری از چنین وسیله‌ای و یا حجم و اندازه بزرگ‌تر تهیه شود. برخی از تجهیزات موردنیاز عبارت‌اند از: میز کار استیل، اجاق‌گاز، یخچال‌فریزر، چرخ‌گوشت، سبزی کوب و….

برخی از تجهیزات موردنیاز راه اندازی یک کترینگ عبارت‌اند از:

تجهیزات آماده‌سازی در راه اندازی کترینگ

برخی تجهیزات در فرایند تهیه غذا نقش دارند. تجهیزاتی مانند: چرخ‌گوشت، اره استخوانی، سیخ گیر، همزن کباب، محفظه ضدعفونی چاقو، سوسیس بری، لیوان، ماریناتور، همبرگر و استیک خردکن، خردکن، سبزی‌خردکن، خلال کن، سیب‌زمینی پوست‌کن، آبکش و آبکش سبزی‌ها، پوست‌کن پیاز، انواع تاول (غذاساز)، میز و تخته کار چوبی و تفلون، آبچکان ظرف کار، بلوک قیچی و….

تجهیزات اتاق‌های سرد در راه اندازی کترینگ

تجهیزات اتاق سرد شامل انواع یخچال زیر صفر و بالای صفر، یخچال و فریزر زمینی، یخچال و فریزر رومیزی تاپینگ زیر یخچال، رومیزی، یخچال‌فریزر زیر کشور انواع ویترین سرد برای دسر، سالاد، ماست با جلوباز (سلف‌سرویس) و با جلوبسته، یخچال پرده هوا برای نوشیدنی. پیشخوان یخچال سلف‌سرویس زیر یخچال، وان سرد و چیلر است.

مجوزهای لازم برای راه اندازی کترینگ

اخذ مجوز شروع به کار در بخش کترینگ یا مراکز تهیه غذا نیاز به مجوزها و تأییدیه‌های مختلفی داشت که اکنون به لطف تشکیل اتحادیه‌های صنفی بسیار آسان‌تر شده است. مراحل اخذ مجوز راه اندازی خدمات پذیرایی عبارت‌اند از:

  • دریافت مجوز برای نام رستوران؛
  • دریافت جواز کسب؛
  • مجوز بهداشت پرسنل؛
  • دریافت مجوز بهداشت برای پذیرایی؛
  • و…

 تجهیزات راه‌ اندازی کترینگ

کسب‌وکار کترینگ یکی از موارد محبوب در صنعت خدمات غذایی است. راه‌اندازی یک واحد کترینگ مستلزم تهیه تجهیزات و وسایل موردنیاز است. در این مقاله به بررسی هزینه‌ تجهیزات راه‌ اندازی کترینگ می‌پردازیم.

تجهیزات آشپزخانه

تجهیزات آشپزخانه یک کترینگ شامل انواع وسایل و تجهیزاتی مانند فر، اجاق‌گاز، یخچال و فریزر، صفحه نمایش حرارتی، بشقاب‌شویی و سینک می‌باشد. هزینه‌های تهیه و نصب این تجهیزات در بودجه راه‌اندازی کترینگ باید در نظر گرفته شود.

تجهیزات سرو غذا

تجهیزات سرو غذا شامل سرویس‌دهنده‌ها، پیشخوان و قاشق‌ها، لیوان‌ها، لوازم سرو میز و دستمال‌های مورد استفاده می‌باشد. هزینه خرید این تجهیزات و نصب آنها نیز باید در نظر گرفته شود.

تجهیزات پذیرایی و نمایش

تجهیزات پذیرایی و نمایش شامل میزها و صندلی‌ها، دکوراسیون داخلی، رومیزی‌ها، تلویزیون، پروژکتور و صفحه‌نمایش است. هزینه تهیه و نصب این تجهیزات نیز باید در بودجه راه‌اندازی کترینگ در نظر گرفته شود.

تجهیزات فنی و مدیریتی

تجهیزات فنی و مدیریتی شامل سیستم پرداخت، نرم‌افزار مدیریت کترینگ، دستگاه‌های ارتباطی و اینترنت می‌باشد. هزینه‌های نصب و راه‌اندازی این تجهیزات را نیز در نظر بگیرید.

راه‌اندازی یک کترینگ مستلزم تهیه تجهیزات موردنیاز است. هزینه‌های تجهیزات در بودجه راه‌اندازی کترینگ باید در نظر گرفته شوند. انتخاب تجهیزات مناسب و درنظرگرفتن کیفیت و قیمت آنها از اهمیت بالایی برخوردار است. با برنامه‌ریزی دقیق و بودجه‌بندی صحیح، می‌توانید کترینگ خود را با موفقیت راه‌اندازی کنید.

تجهیزات راه اندازی کترینگ

تجهیزات نگهداری گرم در راه اندازی کترینگ

  • کانترهای گرم ثابت و متحرک
  • انواع چراغ‌ها و گرمکن‌های سرامیکی
  • انواع بنکوئت ترولی و کابینت‌های گرم و بشقاب گرم‌کن

تجهیزات استیل راه اندازی کترینگ

  • انواع هود دوجداره و تک‌جداره، دیواری و مرکزی با روشنایی
  • انواع سینک و وان شستشو
  • انواع قفسه و رف
  • انواع میز
  • انواع کابینت دیواری و زمینی
  • انواع شبکه آبرو و گاتر
  • انواع چلیک نگهداری
  • انواع ترولی حمل انبار و ظروف
  • انواع پالت استیل و تجهیزات انبار
راه اندازی کترینگ

وامل مهمی در راه اندازی کترینگ نقش دارند که از آن جمله می‌توان به مکان مناسب برای راه اندازی کترینگ، ساخت تأسیسات و امکانات، دسترسی به مواد اولیه...

امتیازدهی ویرایشگر:
5
امتیاز ما

2 Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای ارتباط و راهنمایی با سرآشپز زارع شماره خود را وارد کنید