سرآشپز زارع

راه ‌اندازی رستوران بیرون‌بر

Shape Image One
Shape Image One
 Shape Image Four
 Shape Image Four
 Shape Image Four
 Shape Image Four
 Shape Image Four
 Shape Image Four
راه ‌اندازی رستوران بیرون‌بر

راه اندازی رستوران بیرون‌بر

رستوران‌های بیرون بر از انواع رستوران‌های پرطرف‌دار در ایران هستند که اغلب فاقد سالن هستند و به‌صورت تلفنی، حضوری و آنلاین غذا را برای مشتریان خود تهیه و ارسال می‌کنند. راه اندازی رستوران بیرون‌بر در نسبت به انواع دیگر رستوران‌ها به سرمایه و امکانات کمتری نیاز دارد، به همین دلیل برخی افراد تمایل به راه‌اندازی این نوع رستوران‌ها دارند.

طرح کسب‌وکار راه اندازی رستوران بیرون‌بر

درحالی‌که راه‌اندازی رستوران بیرون‌بر می‌تواند مزایای مالی زیادی برای بنیان‌گذاران آن داشته باشد، باید توجه داشت که بازار راه‌اندازی آشپزخانه بیرون‌بر داغ‌تر از همیشه است و رقبای زیادی در شهرهای مختلف وجود دارد. تهیه یک طرح کسب‌وکار به صاحبان سرمایه کمک می‌کند تا آشپزخانه بیرون‌بر را کارآمد و واقع‌بینانه راه‌اندازی کنند.

یک طرح تجاری در زمینه راه‌اندازی رستوران می‌تواند استراتژی‌ها، فرصت‌ها، تهدیدها، میزان سرمایه و… را برای کارآفرینان و تبدیل‌شدن به چراغی از آینده به‌وضوح تعریف کند.

هزینه راه‌اندازی رستوران بیرون‌بر

هزینه راه ‌اندازی رستوران بیرون‌بر

نکته مهم در راه اندازی آشپزخانه بیرون‌بر این است که اگرچه هزینه راه‌اندازی این نوع رستوران نسبت به سایر رستوران‌ها کمتر است، اما هزینه‌های راه اندازی رستوران بیرون‌بر باید به‌صورت واقع‌بینانه محاسبه شود. به‌عنوان‌مثال، هزینه خرید یا اجاره فضا برای تجهیزات راه‌اندازی رستوران بیرون‌بر، خرید تجهیزاتی مانند اجاق‌گاز، فر، ظروف، هزینه‌های مستمر دستمزد کارکنان، هزینه آب، قبض گاز و غیره. هزینه‌های اصلی راه‌اندازی رستوران بیرون‌بر بسته به شهر موقعیت مکان بنا متراژ و سایر عوامل دخیل متفاوت می‌باشد.

راه‌اندازی رستوران بیرون ‌بر یکی از کسب‌وکارهای پرطرف‌دار و سودآور در صنعت خوراکی است. اما همان‌طور که می‌دانید، راه‌اندازی یک رستوران نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و همچنین هزینه‌های قابل‌توجهی است. در این مقاله به بررسی هزینه‌های راه‌اندازی رستوران بیرون‌بر پرداخته‌ایم و نکاتی که باید در نظر داشته باشید را توضیح می‌دهیم.

هزینه‌های اولیه

هزینه‌های اولیه راه‌اندازی رستوران بیرون‌بر بسیار مهم و تعیین‌کننده است. این هزینه‌ها شامل موارد زیر می‌شوند:

اجاره مکان

یکی از هزینه‌های اصلی راه‌اندازی رستوران، اجاره مکان است. انتخاب مکان مناسب باتوجه‌به مخاطبان هدف، ترافیک مشتریان و رقبا بسیار حائز اهمیت است. هزینه اجاره مکان بستگی به موقعیت جغرافیایی و اندازه مکان دارد.

دکوراسیون و طراحی داخلی

طراحی داخلی رستوران باید جذاب و جالب باشد تا مشتریان را به سمت خود جلب کند. هزینه دکوراسیون و طراحی داخلی به میزان نیاز به تغییرات و اصلاحات در مکان اجاره‌ای بستگی دارد.

درباره 10 گیاه مناسب برای کافه و رستوران وبلاگ ما بیشتر بخوانید.

تجهیزات و لوازم راه اندازی رستوران

هزینه تجهیزات و لوازم موردنیاز برای آشپزخانه، ناهارخوری، سرویس به مشتریان و سایر اجزای رستوران نیز از جمله هزینه‌های اولیه محسوب می‌شود. این شامل دستگاه‌های پخت‌وپز، یخچال، ماشین ظرف‌شویی، میز و صندلی و سایر وسایل موردنیاز است.

مجوزها و مدارک

در صورت نیاز، برای راه‌اندازی رستوران بیرون‌بر باید مجوزها و مدارک لازم را به دست آورید. هزینه‌های مربوط به اخذ مجوزها و مدارک به توصیه‌ها و قوانین محلی بستگی دارد.

تبلیغات و بازاریابی

برای جذب مشتریان و معرفی رستوران خود به بازار، نیاز به تبلیغات و بازاریابی مناسب است. هزینه‌های مربوط به تبلیغات و بازاریابی شامل طراحی لوگو، تهیه منو و کارت ویزیت، تبلیغات در رسانه‌ها و سایر روش‌های تبلیغاتی است.

هزینه‌های عملیاتی

علاوه بر هزینه‌های اولیه، باید هزینه‌های عملیاتی را نیز در نظر بگیرید. این هزینه‌ها شامل موارد زیر است:

حقوق و دستمزد پرسنل پرداخت حقوق و دستمزد پرسنل شامل آشپزان، پیشخدمتان، کشاورزان و سایر اعضای تیم رستوران است. هزینه حقوق و دستمزد پرسنل بستگی به تعداد و نوع کارمندان دارد.

مواد اولیه

هزینه مواد اولیه موردنیاز برای تهیه غذاها و نوشیدنی‌های رستوران نیز باید در نظر گرفته شود. این شامل مواد غذایی، نوشیدنی‌ها، مصرفی‌ها و سایر اجزای تهیه غذا است.

هزینه‌های پیشرفته

هزینه‌های پیشرفته شامل مواردی مانند بیمه، تعمیر و نگهداری تجهیزات، هزینه‌های سیستم پرداخت و سایر هزینه‌های جاری رستوران است.

هزینه انرژی

برق، گاز و سایر منابع انرژی موردنیاز برای عملکرد رستوران نیز هزینه‌های جاری را افزایش می‌دهند.

خوراکی‌های بیرون‌بر و افزایش تمایل مردم به سفر و تجربه غذاهای جدید، راه‌اندازی یک رستوران بیرون‌بر می‌تواند سودآور باشد. اما برای داشتن موفقیت، به برنامه‌ریزی دقیق، تحقیقات بازار و مدیریت مؤثر نیاز است.

انتخاب موقعیت مکانی مناسب

انتخاب مکان مناسب برای راه اندازی رستوران بیرون بر بسیار مهم است. خرید و اجاره مکان‌های کم تردد می‌تواند از نظر اقتصادی به فروش رستوران لطمه بزند.

اندازه و ابعاد ساختمان، فاصله آن از خیابان‌ها و میادین اصلی و فرعی، دید آشپزخانه برای عموم، وجود سیستم‌هایی مانند تهویه، امنیت، فاضلاب و…. معیارهای مهمی برای انتخاب مکان مناسب برای راه اندازی آشپزخانه بیرون بر هستند. نکته مهم دیگر این است که در انتخاب مکان آشپزخانه باید به وجود رقبای تجاری (سایر رستوران‌ها و…) توجه شود.

منو رستوران بیرون بر

برای موفقیت در کسب‌وکار، یک کسب‌وکار باید بتواند طیف‌های مختلف جامعه را در بر بگیرد. این مورد در هنگام راه اندازی آشپزخانه بیرون بر نیز صادق است. داشتن منوی متنوع به رستوران کمک می‌کند تا اقشار مختلف جامعه باسلیقه‌ها و سطوح درآمدی متفاوت را پوشش دهد.

منوی سنتی و کلاسیک، فرنگی، فصلی، محلی، دسر و پیش‌غذا، سالاد، انواع نوشیدنی‌ها و ترکیبی از همه اینها تا حدود زیادی می‌تواند سلیقه‌های مختلف را پوشش دهد.

منو راه ‌اندازی رستوران بیرون‌بر

مجوزهای لازم برای راه اندازی رستوران بیرون بر

برای اخذ جواز کسب، متقاضی باید مدارکی از قبیل سند مالکیت یا اجاره، پایان کار شهرداری، پرداخت مالیات، مدارک شناسایی مؤسسین و شرکا، گواهی عدم سوءپیشینه، گواهی پرداخت مالیات، تأییدیه آدرس و کد پستی و… را به اتحادیه صنفی ارائه دهید.

همچنین دریافت مجوز از نیروی انتظامی در راستای امنیت ملک آشپزخانه ضروری است. مواردی مانند استفاده از کرکره و قفل، وجود دوربین مداربسته، شرایط عمومی و اختصاصی آشپزخانه، مجاورت ساختمان، جنس شیشه‌ها و پنجره‌ها و درب و… برای دریافت این مجوز اهمیت دارد.

علاوه بر موارد ذکر شده مجوز مهم دیگر در حوزه صنایع غذایی مجوز بهداشت است. پروانه بهداشتی به واحدهای غذایی خاصی که دارای شرایط بهداشتی مساعد هستند اعطا می‌شود.

بازدید بازرس بهداشت از محل، انجام معاینات پزشکی و بهداشتی کارکنان آشپزخانه، نتیجه آزمایش اعتیاد، شرکت در دوره‌های آموزشی و…. شرایط لازم برای دریافت کارت بهداشت و مجوز بهداشت، برای راه‌اندازی رستوران می‌باشد.

دکور اشپزخانه بیرون بر

دکوراسیون اشپزخانه بیرونی یا فضایی که برای آشپزی و پخت و پز در فضای باز مورد استفاده قرار می‌گیرد، می‌تواند یک فضای جذاب و عملی را برای شما و مهمانانتان ایجاد کند. در زیر برخی از ایده‌ها و عناصری که در دکوراسیون اشپزخانه بیرونی می‌توانید در نظر بگیرید را معرفی می‌کنم:

1. سیستم نورپردازی: استفاده از روشنایی مناسب برای فضای اشپزخانه بیرونی، به شما کمک می‌کند تا در طول شب و شب‌های تاریک نیز بتوانید به خوبی آشپزی کنید. می‌توانید از لامپ‌های آویز، چراغ‌های روکشی، روشنایی بر روی میز آشپزی و یا حتی چراغ‌های خورشیدی استفاده کنید.

2. میز و صندلی‌ها: برای فضای اشپزخانه بیرونی، انتخاب میز و صندلی‌هایی مناسب که در برابر عوامل جوی مقاوم باشند، بسیار مهم است. میز و صندلی‌ها می‌توانند از موادی مانند چوب، آهن و یا پلی‌مر ساخته شده باشند و با رنگ‌ها و الگوهای مورد علاقه شما تزئین شوند.

3. سطوح کار: فضایی برای آماده‌سازی و کار با مواد غذایی و ابزارهای آشپزی نیاز است. سطوح کاری باید مقاوم در برابر رطوبت و عوامل جوی باشند. می‌توانید از سنگ یا مواد مصنوعی مقاوم در برابر آب و حرارت برای سطوح کار استفاده کنید.

4. ظروف و تجهیزات آشپزی: در اشپزخانه بیرونی نیاز به ظروف و تجهیزات آشپزی کافی دارید. ظروف پخت و پز، سینی‌ها، قاشق‌ها، چنگال‌ها و سایر ابزارهای آشپزی باید در اختیار شما باشند.

5. دکوراسیون گل و گیاهان: استفاده از گیاهان و گل‌ها در دکوراسیون اشپزخانه بیرونی می‌تواند جوی طبیعی و صمیمی را ایجاد کند. می‌توانید گلدان‌هایی با گیاهان آرایشی یا گیاهان خوراکی مانند رزماری، نعناع و آویشن در اطراف اشپزخانه قرار دهید.

6. ناحیه نشستن و تراس: در صورتی که در فضای اشپزخانه بیرونی ناحیه‌ای برای نشستن و استراحت دارید، انتخاب مبلمان مناسب و چیدمانی صمیمی و راحت برای مهمانانتان ایجاد کنید. استفاده از میز و صندلی‌های چوبی با پارچه‌های مقاوم در برابر آب و نور خورشید می‌تواند یک انتخاب مناسب باشد.

هنگام طراحی دکوراسیون اشپزخانه بیرونی، به عوامل جوی محیط توجه کنید و مواد و تجهیزاتی را انتخاب کنید که مقاوم در برابر عوامل آب و نور خورشید باشند. همچنین، استفاده از رنگ‌ها و الگوهایی که با محیط طبیعی سازگاری دارند، می‌تواند به ایجاد یک فضای زیبا و آرام کمک کند.

تجهیزات راه اندازی رستوران بیرون بر

راه‌اندازی آشپزخانه بیرون بر به نیاز به تجهیزات خاصی دارد. مهم‌ترین تجهیزات رستوران بیرون بر به شرح زیر است:

  • اجاق‌گاز صنعتی
  • اجاق فردار
  • تجهیزات دم‌کردن و خیساندن برنج
  • دیگ‌های بزرگ، متوسط و کوچک
  • وسایل جابه‌جایی دیگ‌های بزرگ
  • سینک ظرف‌شویی بزرگ
  • ماهی تابه بزرگ و صنعتی

استخدام نیرو برای رستوران بیرون بر

استخدام کارمندان همیشه یکی از مهم‌ترین بخش‌های اداره یک رستوران است. آشپز، دستیار آشپز، صندوقدار، سفارش‌گیرندگان، کارگران آشپزخانه، کباب‌پز، نانوا، نظافتچی و غیره. آنها مهم‌ترین افرادی هستند که باید برای راه‌اندازی رستوران بیرون بر استخدام شوند.

استخدام این افراد با عقد قرارداد کاری امکان‌پذیر است. به همین دلیل لازم است برای تهیه و تطبیق متن قرارداد با موضوعات فوق از راهنمایی وکلا و متخصصان امور قراردادی استفاده شود.

همچنین لازم است منابع انسانی از وظایف شغلی، حرفه‌ای و بهداشتی خود به‌خوبی آگاه باشند. از لباس کار مناسب با دستکش، کلاه، پیش‌بند و… استفاده کنید. در راه‌اندازی آشپزخانه بیرون بر بسیار مهم است.

نکته مهم آنکه تهیه لباس کار نیروی انسانی بر عهده کارفرما است. همچنین اموری مانند حق بیمه و دستمزد و پاداش و… باید در تنظیم قراردادهای کسب‌وکار موردتوجه قرار بگیرد.

راه اندازی رستوران بیرون‌بر

شروع کسب و کار خود با راه ‌اندازی رستوران بیرون‌بر: جذب مشتریان بیشتر، افزایش سودآوری و موفقیت در عرصه آنلاین. راه‌اندازی سریع و آسان، همین حالا شروع کنید!

امتیازدهی ویرایشگر:
4.5
امتیاز ما

1 Comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای ارتباط و راهنمایی با سرآشپز زارع شماره خود را وارد کنید